Novosti
19.09.2023.

Click&Collect: Brza i Praktična Kupovina guma u Guma Centru

Kupovina guma u Guma Centru postala je brža i praktičnija nego ikad pre, zahvaljujući našoj novoj usluzi Click&Collect. Ova inovativna opcija omogućava vam da naručite gume online i preuzmete ih u prodavnici po vašem izboru, što vam štedi vreme i olakšava proces kupovine guma. Ovaj vid isporuke je besplatan i dostupan isključivo za porudžbine plaćene platnom karticom.

Prednosti Click&Collect Usluge:

  1. Praktičnost: Umesto da trošite vreme u potrazi za gumama, sada možete udobno pretraživati i odabrati svoje gume online. Sve što trebate uraditi je da napravite svoj izbor i zakažete preuzimanje.
  2. Brzina: Click&Collect vam omogućava da izbegnete čekanje i gubljenje vremena. Kada stignete u prodavnicu, vaše gume će biti spremne za vas, čekajući da ih preuzmete.
  3. Fleksibilnost: Imate kontrolu nad tim gde i kada ćete preuzeti svoje gume. Bez obzira da li vam je bliža prodavnica u Beogradu, Požarevcu, Paraćinu ili Petrovcu, Click&Collect vam omogućava izbor.

Kako Funkcioniše Click&Collect:

  • Prvo, posetite našu web stranicu i pregledajte naš širok asortiman guma.
  • Nakon što odaberete svoje gume, jednostavno ih dodajte u korpu i izaberite opciju Click&Collect prilikom checkout-a.
  • Izaberite prodavnicu Guma Centra gde želite preuzeti svoje gume.
  • Nakon potvrde narudžbine, dobićete e-mail obaveštenje kada su gume spremne za preuzimanje. Rok za preuzimanje porudžbine je 5 dana od dana dobijanja obaveštenja.
  • Posetite izabranu prodavnicu, pokažite potvrdu narudžbine i preuzmite svoje gume.

U Guma Centru, naš cilj je da vam olakšamo proces nabavke guma, čineći ga bržim i jednostavnijim nego ikada ranije. Click&Collect je budućnost online kupovine, i mi smo ga doneli baš vama. Iskoristite ovu praktičnu uslugu već danas i uživajte u bezbrižnom iskustvu kupovine guma u Guma Centru.