Načini isporuke guma

  • Brzom poštom - na željenu adresu kupca,

  • Dostava našim vozilima u dogovoru sa komercijalom,

  • Isporuka u jedan od naših servisnih centara.

Preuzimanje pošiljke

Kurirska služba pošiljke donosi na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate dostavljen proizvod da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportni paket značajno oštećen i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj 063 659609 ili putem email-a brzaposta@gumacentar.rs Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju. 

Cena isporuke

  • Besplatna isporuka za porudžbine čija vrednost iznosi preko 5.000,00 RSD - za putničke i 4x4/SUV gume, gume za kombi, prednje traktorske gume, gume za agro mašine itd; kao i za svu vrstu obuće.
  • Za sve porudžbine vrednosti ispod 5.000,00 RSD, isporuka se naplaćuje 300,00 RSD.
  • Za robu kao što su teretne i zadnje traktorske gume, isporuka se naplaćuje po važećem cenovniku brze pošte BEX.
  • U slučajevima specijalnih porudžbina kao i porudžbina sa većom količinom artikala bićete kontaktirani od strane našeg komercijaliste radi dogovora i eventualnih povoljnosti oko isporuke.
 
NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.