Da bi Vam bila omogućena kupovina na našem sajtu ne morate biti registrovani korisnik. Kupovina na našem sajtu je omogućena registrovanim i neregistrovanim kupcima. Da biste se registrovali, potrebno je da popunite polja na strani REGISTRACIJA, a zatim pratite uputstva koja su Vam stigla na imejl-adresu koju ste ostavili.

Za neregistrovane korisnike proces registracije je veoma jednostavan i od Vas zahteva samo osnovne podatke. Da biste započeli registraciju, u gornjem desnom uglu sajta klikom na polje REGISTRACIJA otvara Vam se polje u koje je potrebno da unesete sve podatke. Kada unesete sve podatke klikom na POŠALJI . Nakon toga, novoregistrovani korisnikse informiše putem e-mail obaveštenja u kome korisnik dobija tzv. ''pozivnicu za potvrdu šifre'' u formatu linkovane instrukcije. Konfirmacija korisničkog naloga je jednostavna i laka, potrebno je samo slediti link koji se nalazi u donjem delu poslate pozivnice i potvrditi svoju jedinstvenu korisničku šifru. 

Proces kupovine

Kada pronađete proizvod(e) koji želite, potrebno je da odaberete količinu i kliknete da dugme DODAJ U KORPU.

Kada ste završili sa odabirom, klikom na MOJA KORPA u gornjem desnom uglu otvara se stranica sa pregledom svih poručenih proizvoda i poljima koje je potrebno da popunite, kako bi pošiljka stigla na željenu adresu.
Nakon toga, odaberite kurirsku službu i način plaćanja, a ukoliko imate neku napomenu, možete je upisati u polje namenjeno za komentar.

Klikom na dugme POTVRDI potvrđujete da se slažete sa uslovima kupovine, a vaša porudžbina ulazi u proceduru obrade. Na e-mail koji ste upisali stići će vam potvrdni mail o uspešnoj kupovini, kao i sva obaveštenja o promeni statusa vaše porudžbine.

Želimo vam prijatnu kupovinu!