Blog
05.07.2024.

Uskoro u Ponudi: Gume Lakesea – Vaš Partner za Offroad Avanturu

Sa uzbuđenjem najavljujemo skori dolazak offroad guma marke Lakesea na naš sajt! Ove visokokvalitetne gume će uskoro biti dostupne kako bismo zadovoljili potrebe svih ljubitelja avantura i vožnje van regularnih puteva. Bilo da planirate vožnju kroz blato, šljunak, pesak ili bilo koji drugi težak teren, Lakesea gume će biti idealan izbor.

 

Naša ponuda obuhvata različite dezene guma specijalizovane za specifične terene. Gume za blato, kao što su Alligator, Mudster i Exterrain, pružaju izvanrednu trakciju i sposobnost samočišćenja, čineći ih savršenim za vožnju kroz teške i meke terene. Za one koji traže svestrane gume, nudimo modele za sve terene kao što su Crocodile i Grack, koji pružaju optimalne performanse na asfaltu i van njega.

 

Alligator

  • Karakteristike: Specijalna konstrukcija i fleksibilni bočni zid omogućavaju izuzetnu trakciju pri vožnji kroz duboko blato. Otvoren dezen šare poboljšava sposobnost kopanja u blatu i samočišćenje, što pruža superiornu trakciju u blatnjavim uslovima. Posebno formulisan sastav šare minimalizuje sečenje i krunjenje šare, pružajući superiornu trakciju.

 

 

 

 

 

Crocodile M/T

  • Karakteristike: Aerodinamični dizajn odvodi vodu i poboljšava estetiku. Visoke performanse u svim uslovima sa odličnom trakcijom i kočenjem. Kontinuirani dezen šare smanjuje buku i pruža udobnost. Cik-cak žlebovi omogućavaju dobru trakciju u snegu i blatu.

 

 

 

 

 

 

Mudster M/T

  • Karakteristike: Ojačani bočni zid sa 20% više gume smanjuje mogućnost oštećenja i povećava nosivost. Agresivni samočisteći dezen šare pruža odličnu trakciju u dubokom blatu.

 

 

 

 

 

 

"We are committed to independent product research and development and overseas market development, with leading technology, quality products, tailored solutions, thoughtful service, to meet the different needs of customers."

 

Pratite naš sajt za najnovije informacije o dostupnosti i cenama ovih fantastičnih guma. Pripremite se za nezaboravne avanture sa Lakesea offroad gumama koje će uskoro biti u našoj ponudi!

Slični članci

27.
May.
2024.
Blog
Izbor guma za vaš automobil može biti zbunjujući s obzirom na mnoge opcije na tržištu. Među njima su popularne tzv. All Season gume koje privla...
14.
Mar.
2024.
Blog
Proleće je pred vratima, a sa njim i sjajna prilika da unapredite svoje vozilo uz našu promotivnu akciju koja će trajati od 15. marta do 1. maja 2024....
19.
Sep.
2023.
Blog
Davanti gume su ime koje vam donosi sigurnost, pouzdanost i impresivne performanse na putevima.