Blog
13.06.2023.

Novo u Guma Centru! Online kupovina na rate preko administrativne zabrane

Guma Centar vam predstavlja najnoviju pogodnost - online kupovinu na 4 rate preko administrativne zabrane!

Sada možete jednostavno i praktično kupovati gume putem naše online platforme, koristeći svoju administrativnu zabranu kao način plaćanja.

Da bi se ostvarila mogućnost kupovine preko administrativne zabrane, neophodno je sledeće:

     - Potpisan Ugovor o poslovnoj saradnji između Guma Centra i firme/ustanove u kojoj ste zaposleni

     - Stalni radni odnos

     - Potvrda o kreditnoj sposobnosti

Procedura kupovine je krajnje jednostavna! Dovoljno je da obračunska služba iz firme/ustanove u kojoj ste zaposleni, pošalje na naš e-mail webshop@gumacentar.rs popunjenu i overenu potvrdu, nakon čega ćemo ih mi kontaktirati i obaviti sve ostalo.

 

Spisak firmi i ustanova sa kojima imamo poslovnu saradnju možete pogledati ovde.

Firme i ustanove, koje su zainteresovane za potpisivanje Ugovora o poslovnoj saradnji sa Guma Centrom, mogu da nam pošalju popunjen obrazac za prijavu na e-mail webshop@gumacentar.rs. Obrazac za prijavu možete preuzeti ovde.

Prednosti online kupovine na rate preko administrativne zabrane su izvanredne. Udobnost i praktičnost online kupovine kombinuju se sa finansijskom fleksibilnošću administrativne zabrane. Na taj način, možete brzo i jednostavno nabaviti nove gume bez stresa, čuvajući svoje finansijske resurse.

Na našem sajtu možete pronaći širok asortiman guma raznih brendova, dimenzija i modela po vrlo pristupačnim cenama. Pogledajte našu ponudu i odaberite gume koje najbolje odgovaraju Vašem vozilu.

Ne čekajte više! Posetite Guma Centar i iskoristite mogućnost online kupovine na rate preko administrativne zabrane. Naš tim je uvek tu da Vam pruži sve potrebne informacije i pomogne Vam u odabiru najboljih guma za vaše vozilo.

Želimo Vam prijatnu i sigurnu kupovinu!

Slični članci

19.
Sep.
2023.
Blog
Davanti gume su ime koje vam donosi sigurnost, pouzdanost i impresivne performanse na putevima.
19.
Sep.
2023.
Novosti
Kupovina guma u Guma Centru postala je brža i praktičnija nego ikad pre, zahvaljujući našoj novoj usluzi Click&Collect.
03.
Jun.
2023.
Blog
Dobrodošli u Guma Centar – vašu najbolju destinaciju za čuvanje guma! U Guma Centru, ponosimo se svojim konceptom hotela za gume, gde pru...