Blog
13.06.2023.

Novo u Guma Centru! Online kupovina na rate preko administrativne zabrane

Guma Centar vam predstavlja najnoviju pogodnost - online kupovinu na 4 rate preko administrativne zabrane!

Sada možete jednostavno i praktično kupovati gume putem naše online platforme, koristeći svoju administrativnu zabranu kao način plaćanja.

Da bi se ostvarila mogućnost kupovine preko administrativne zabrane, neophodno je sledeće:

     - Potpisan Ugovor o poslovnoj saradnji između Guma Centra i firme/ustanove u kojoj ste zaposleni

     - Stalni radni odnos

     - Potvrda o kreditnoj sposobnosti

Procedura kupovine je krajnje jednostavna! Dovoljno je da obračunska služba iz firme/ustanove u kojoj ste zaposleni, pošalje na naš e-mail webshop@gumacentar.rs popunjenu i overenu potvrdu, nakon čega ćemo ih mi kontaktirati i obaviti sve ostalo.

 

Spisak firmi i ustanova sa kojima imamo poslovnu saradnju možete pogledati ovde.

Firme i ustanove, koje su zainteresovane za potpisivanje Ugovora o poslovnoj saradnji sa Guma Centrom, mogu da nam pošalju popunjen obrazac za prijavu na e-mail webshop@gumacentar.rs. Obrazac za prijavu možete preuzeti ovde.

Prednosti online kupovine na rate preko administrativne zabrane su izvanredne. Udobnost i praktičnost online kupovine kombinuju se sa finansijskom fleksibilnošću administrativne zabrane. Na taj način, možete brzo i jednostavno nabaviti nove gume bez stresa, čuvajući svoje finansijske resurse.

Na našem sajtu možete pronaći širok asortiman guma raznih brendova, dimenzija i modela po vrlo pristupačnim cenama. Pogledajte našu ponudu i odaberite gume koje najbolje odgovaraju Vašem vozilu.

Ne čekajte više! Posetite Guma Centar i iskoristite mogućnost online kupovine na rate preko administrativne zabrane. Naš tim je uvek tu da Vam pruži sve potrebne informacije i pomogne Vam u odabiru najboljih guma za vaše vozilo.

Želimo Vam prijatnu i sigurnu kupovinu!

Slični članci

14.
Mar.
2024.
Blog
Proleće je pred vratima, a sa njim i sjajna prilika da unapredite svoje vozilo uz našu promotivnu akciju koja će trajati od 15. marta do 1. maja 2024....
19.
Sep.
2023.
Blog
Davanti gume su ime koje vam donosi sigurnost, pouzdanost i impresivne performanse na putevima.
19.
Sep.
2023.
Novosti
Kupovina guma u Guma Centru postala je brža i praktičnija nego ikad pre, zahvaljujući našoj novoj usluzi Click&Collect.